Μαρία Κ. Πετρολιάγκη

ενδοκρινολόγος – διαβητολόγος     

Η Μαρία Πετρολιάγκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαύριο. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Μετά την αποφοίτησή της από την Ιατρική Σχολή, ολοκλήρωσε την θητεία της ως αγροτικός γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στο Αγροτικό Ιατρείο Κάμπου Βοιών στη Λακωνία.

Ακολούθως, ολοκλήρωσε την απαιτούμενη διετή άσκηση στην Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους και συνέχισε την ειδίκευσή της στην Παιδοενδοκρινολόγια στο Γ.Ν.Α. «Αγία Σοφία» Παίδων και στην Ενδοκρινολογία και το Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Στην συνέχεια εργάστηκε ως επιμελήτρια στο νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «Γεώργιος Γεννηματάς» για ένα χρονικό διάστημα.

Σήμερα η γιατρός έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στην Γενική Ενδοκρινολογία, στην Παιδοενδοκρινολογία, στον διαβήτη κύησης και στο Σακχαρώδη Διαβήτη συνεχίζοντας την συνεργασία της με το Νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «Αγία Σοφία» Παίδων και Γ.Ν.Α. «Γεώργιος Γεννηματάς». Επίσης, συνεχίζει την επιμόρφωσή της συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Η γιατρός διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κερατέα και στο Λαύριο.

Τηλέφωνο: 22993 09883
email: info@pmendocrinologist.gr

Ιατρείο Κερατέας

Λ. Αθηνών Σουνίου 31, Κερατέα

Ιατρείο Λαυρίου

Κωνσταντίνου Πλειώνη 21-23, Λαύριο